Columbenii au anuntat ca au ales deja cine le va boteza fetita, dar ca nu exclud si alte variante

Irinel si Monica Columbeanu au ales deja prima pereche de nasi pentru micuta Irina, care va fi botezata chiar pe 27 mai, de ziua proaspatului tatic. "Ne-am pus de acord cu ocazia vizitei pe care ne-au facut-o, miercuri seara, la Snagov, cand i-au adus Irinei pantofiori Gucci. El este grec, partener de-al meu de afaceri. Nu este exclus sa mai fie si alti nasi, mai ales ca avem o multime de posibilitati, mai multi prieteni de-ai nostri manifestandu-si dorinta de a o boteza pe Irina", a anuntat chiar Irinel Columbeanu.

Monica a destainuit ca-si doreste cu orice pret sa mai aiba un copil, in acest an, motiv pentru care nu va mai alapta pentru a putea fi din nou mama. "Am decis sa mai avem un copil, tot anul acesta, ca sa mearga impreuna la scoala, sa fie colegi de banca. Ar fi ca si cand ar fi gemeni. Nu conteaza daca urmatorul copil va fi fata sau baiat, nu avem preferinte", a adaugat Irinel.

"Am ales deja nasii cu care ne-am pus de acord cu ocazia vizitei pe care ne-au facut-o, miercuri seara, la Snagov, cand i-au adus Irinei pantofiori Gucci. El este grec, dar, intrucat e om de afaceri, a dorit sa nu-i fie dezvaluit numele pentru a nu se atrage atentia asupra sa. Nu este exclus sa mai fie si alti nasi, mai ales ca avem o de multime de posibilitati, mai multi prieteni de-ai nostri si-au manifestat dorinta de a o boteza pe Irina", a anuntat chiar Irinel Columbeanu. Acesta a marturisit si de unde a aparut varianta cu Consuelo si Adi Mutu: "Am stat la aceeasi masa, intr-un club din Bucuresti, cu ei. Monica a stat de vorba cu Consuelo, care i-a spus ca vrea sa faca multi copii. Nu noi am fost cu ideea. Dar apoi, cand s-a vehiculat aceasta varianta, ne-am gandit ca ar fi interesant.

Cum Monica e nascuta in aceeasi zi cu Mutu, pe 8 ianuarie, si s-a inteles bine cu Consuelo, am zis ca de ce nu, si i-am sunat. Dar nu am stabilit nimic, noi deja avem nasi. Iar botezul va avea loc in Romania, nicidecum in Italia".


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.