Invitata la "Tonomatul dp2" sa-si sustina una dintre piesele prezente in selectia pentru Eurovision, Nico a dat in vileag minciuna lui Costi Ionita.
Doctorul manelist s-a dat in barci prin ziare, spunind ca Eurovisionul nu-l intereseaza si ca n-a trimis nicio piesa pentru editia de anul acesta. Din cite spune Nico, "Dulce-amarui", compozitia lui Costica, a fost trimisa chiar de el (la fel, probabil, ca si piesa cintata de Celia). Desi beneficiaza de vocea minunata a lui Nico, "Dulce-amarui" are o linie melodica destul de monotona si, colac peste pupaza (fapt remarcat si de un telespectator care a telefonat), seamana destul de bine cu hitul trupei Roxette, "Listen to your heart".

Ramine sa aflam dupa cine a copiat piesa Celiei! In orice caz, Nico spune ca, daca ar fi sa aleaga dintre cele doua cintece cu care s-a calificat, ar opta pentru "Love is all you need", o compozitie a lui Laurentiu Matei, sotul cintaretei. Probabil, un admirator al formatiei Beatles. Stiti, baietii aia din Liverpool, care cinta genericul la "Din dragoste": "All you need is love!"


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.