"Am ramas in relatii de prietenie, nu stiu daca s-a pus problema ca eu sa fiu acceptata, poate au discutat asta intre ei, insa Lucian nu mi-a spus nimic", ne-a spus fosta Miss Playboy

Dupa ce s-a eliberat din relatia tumultuoasa pe care a avut-o ani la randul cu Marian, iubitul ei din adolescenta, Oana Ionita nu a stat prea multa vreme singura, pentru ca in viata ei si-a facut aparitia un nou barbat. Pe Lucian Becali, vedeta Playboy l-a cunoscut, in toamna anului trecut, la o prezentare de moda in clubul "Rich" din Bucuresti. Bruneta era maestrul de ceremonii, iar nepotul favorit al patronului stelist se numara printre invitatii care au licitat pentru rochii in scopuri caritabile.

Potrivit celor prezenti la eveniment, cei doi s-au amorezat la prima vedere si au ramas impreuna chiar din acea seara. Din pacate, alegerea lui Lucian nu a obtinut si aprobarea celor din familia acestuia. Surse neoficiale sustin ca Oana nu era agreata de patronul Stelei pentru trecutul ei de model Playboy si, din acest motiv, bruneta nu avea cum sa emita pretentii la o relatie serioasa cu nepotul favorit al finantatorului stelist. Conform "Fanatik", Lucian ar fi iesit din gratiile generosului Gigi Becali, daca insista sa aiba o iubita care sa nu fie pe placul familiei.

Contactat telefonic, patronul echipei din Ghencea a negat ca ar fi intervenit in viata amoroasa a nepotului sau. "Pe mine nu ma deranjeaza. Daca fata e frumoasa, de ce nu? Lucian nu e casatorit, deci nu vad care ar fi problema. Pe mine ma intereseaza ca Lucian sa nu fumeze si sa nu se drogheze, nu cu cine umbla", a spus Becali, care a respins varianta ca si-ar fi dezmostenit nepotul pentru slabiciunile lui sentimentale.

La randul ei, Oana sustine ca nu acesta a fost motivul despartirii, dar nu exclude total existenta unei atitudini ostile a familiei lui Lucian.

Lucian Becali,colectionar de vedete


Nepotul preferat al lui Gigi Becali s-a remarcat de-a lungul timpului ca un adevarat colectionar de vedete, lui atribuindu-i-se cuceriri precum VJ-ita MTV, Diana Munteanu, sau voluptuoasa blonda de la Antena 1, Roxana Ionescu. In perioada in care a fost iubita lui Lucian Becali, Diana Munteanu devenise si o infocata suportera a echipei Steaua.