Vedeta de la Prima TV a dezvaluit ca iubitului sau nu-i plac evenimentele mondene, motiv pentru care ei nu apar impreuna in public

In ciuda micilor certuri, intalnite in orice cuplu, si a "previziunilor" carcotasilor, care nu le dadeau prea mult impreuna, idila dintre Andreea Raicu si Tudor Chirila s-a transformat deja intr-o relatie cat se poate de serioasa. Prezentatoarea de la Prima TV a dezvaluit ca iubitul sau i-a fost foarte aproape in aceasta perioada, destul de grea pentru ea, din cauza unor probleme personale. Cu toate acestea, cele doua vedete nu locuiesc impreuna, iar Andreea apare mai mult singura la evenimentele mondene.

Relatia dintre Andreea Raicu si Tudor Chirila a inceput in urma cu aproximativ cinci luni, fara ca vreunul sa "prevada" ca se va ajunge la ceva serios. La inceput, a fost vorba de o prietenie care a evoluat de la "a iesi" in acelasi grup de amici pana la prima imbratisare care i-a "curentat" pe cei doi, incat sa-si doreasca ceva mai mult decat amicitia pe care o imparteau. Faptul ca se distreaza si se simt atat de bine impreuna i-a "sudat" pe cei doi. Putem chiar spune ca idila lor se desfasoara intr-un ritm frenetic si totusi "ascuns" de ochii lumii, cei doi avand experienta necesara de a se feri atat de presa cat si de carcotasi.

Andreea ne-a dezvaluit insa care este principalul motiv al faptului ca se afiseaza de cele mai multe ori singura, la evenimentele mondene: "Lui Tudor nu-i plac evenimentele mondene. Nu vreau sa se schimbe pentru mine. De aceea nu venim impreuna". Vedeta de la Prima a marturisit si ca iubitul sau i-a fost foarte aproape in aceasta perioada, destul de grea pentru ea, din cauza unor probleme personale: "A fost tot timpul alaturi de mine si m-a ajutat".


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.