Lavinia, ex-Spicy, a primit o oferta de nerefuzat din partea unor prieteni influenti din Austria. Acestia i-au propus senzualei brunete sa sustina, vineri, un show, in deschiderea concertului lui Boy George.

Cantareata se pregateste de zor pentru ineditul spectacol. In timpul ramas pana la plecarea in Austria, solista frecventeaza intens sala de fitness si face sedinte de masaj. De data asta, dansatoarele ei vor ramane acasa, Lavinia fiind hotarata sa impresioneze placut publicul austriac, chiar daca o sa fie singurica pe scena.
Daca cele trei piese pe care le va canta live sunt deja stabilite, vestimentatia artistei ramane surpriza pana in ultimul moment. "Nu m-am hotarat cu ce ma voi imbraca, ramane sa ma decid atunci. Nu o sa le iau pe fete cu mine, desi as vrea. Ele trebuie sa mearga la scoala". Despre onorariul pe care il va primi, Lavinia nu a vrut sa dezvaluie amanunte, dar s-a declarat multumita, suma depasind cu mult cei 600 de euro, pe care ii primeste, pentru un show in Romania. Deplasarea ii va prinde bine si nu va fi facuta doar pentru a-si mai rotunji un pic bugetul. Ea va profita din plin de zilele libere de dupa concert si se va aventura si pe partia de schi, cunoscuta fiindu-i pasiunea pentru sporturile de iarna.

Un artist controversat

Boy George a sustinut anul trecut in Bucuresti un concert, impresionand prin aparitia scenica socanta si stilul vestimentar. Liderul muzical al mai multor generatii din ultimii 20 de ani, George a devenit star international in 1982 cu melodia "Do you really want to hurt me?", datorita careia membrii Culture Club au vandut 20 de milioane de albume, devenind milionari.

A ramas singurica

Cu toate ca s-a lansat ca model, Lavinia s-a facut cunoscuta publicului dupa ce a debutat pe piata muzicala cu trupa "Spicy". Cea mai cunoscuta piesa a formatiei a fost "Mi-e frica (sa dorm singurica)". Colega sa, Doinita Valeanu, a parasit trupa in vara anului trecut si s-a stabilit la Oradea, orasul de unde este originar sotul ei


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.