Paris Hilton, mostenitoarea celebrului lant hotelier cu acelasi nume, a fost condamnata la trei ani de supraveghere judiciara dupa ce si-a recunoscut vinovatia in urma acuzatiei de conducere in stare de ebrietate, informeaza Reuters, citat de Mediafax.
In afara de cei trei ani de libertate sub supraveghere, Hilton a mai fost amendata cu suma de 390 de dolari si obligata sa urmeze un program de dezintoxicare, dupa ce, in luna septembrie, ea a fost arestata la Hollywood atunci cand politia a remarcat ca Paris conducea masina in stare de ebrietate.

"Am vorbit cu ea si este fericita ca aceasta problema s-a incheiat", a spus purtatorul de cuvant al vedetei. in urma unei intelegeri cu procurorii, Paris poate sa-si reduca pedeapsa cu un an daca efectueaza 40 de ore de munca in folosul comunitatii, a indicat purtatorul de cuvant din partea judecatorului, Frank Mateljan. Acesta a adaugat ca s-a ajuns la aceasta intelegere pentru ca nivelul de alcool din sangele lui Paris era la nivelul minim pentru a putea fi pusa sub acuzatie. Sentinta a fost data in aceeasi zi in care Paris Hilton si-a lansat o linie de accesorii si haine pentru animale de companie, sub marca Little Lily.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.