De cind are un iubit nou, toata lumea credea ca s-a cumintit si ca nu mai are ochi pentru altcineva. Insa, Anna Lesko, chiar daca declara peste tot ca este foarte indragostita, inca mai primeste, acasa, buchete de flori de la admiratori.
In ultima vreme, locuieste impreuna cu noua ei cucerire, Bogdan, dar gestul de curtoazie al unor domni care ii trimit tot felul de mesaje ce insotesc cadourile florale l-a deranjat vizibil pe iubit, care a tras o cearta zdravana cu Lesko. Solista nu a fost prea intimidata de reprosurile partenerului si i-a zis acestuia ca ea este vedeta, are multi admiratori si nu se gindeste sa renunte sa primeasca tot felul de atentii, doar ca sa se simta el mai bine. Vedeta considera ca succesul la barbati este un atu important in cariera. "Cui nu-i place, sa nu stea cu mine", a conchis vedeta, destainuindu-se unor prietene.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.