Implicata intr-un scandal mediatic din cauza divortului de Eugen Mihaiescu, liderul trupei Krypton, Catalina Mihaiescu, prezentatoarea stirilor de la National TV pare sa fi lasat in urma dezamagirile si sa-si fi refacut viata alaturi de un alt barbat, pe care il tine, momentan, departe de ochii presei: „Cred ca e mai bine ca viata privata sa o pastrez, de acum incolo, doar pentru mine. Sunt fericita si mi-e bine asa“.
Relatia ei cu fostul sot este una distanta, dar, cel putin, s-a mai stabilizat in privinta indatoririlor pe care acesta le are fata de copilul sau cu Catalina: "Il mai suna pe Andrei din cand in cand, dar nu vine sa-l ia. Acum plateste o pensie alimentara de doua milioane, atat crede el ca este de ajuns pentru cresterea unui copil. Avem o relatie rece, eu nu-l sun, suna doar el, atunci cand vrea sa vorbeasca cu Andrei". Pentru ca nu a parasit pupitrul stirilor nici de Sarbatori, Catalina va avea concediu abia spre sfarsitul acestei luni. Vedeta de la National TV isi va imparti vacanta intre iubit si copil: va pleca pentru o saptamana in Italia, cu prietenul sau, iar restul concediului il va petrece la munte, tot cu iubitul, dar si cu baietelul ei: "Abia astept sa ajung la Venetia, o sa-mi prinda bine acest repaus. Apoi o sa petrec mai mult timp cu Andrei si o sa ma odihnesc".


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.