Ieri la pranz, cei doi asteptau in aeroportul din Amsterdam sa urce in cursa care sa-i aduca la Bucuresti. Si cum timp aveau, Adriana si Silviu au stat la "taclale" intr-un local din aeroport. Erau nerabdatori sa ajunga din nou acasa. Cuplu pare hotarat sa dea uitarii lunile in care si-au spalat rufele la OTV, la Dan Diaconescu Direct.

"Ne-am distrat de minune. Am fost in multe locuri, am jucat si la cazinou. Nu am vrut sa pierdem nimic, doar suntem vesnic indragostiti", ne-a spus Adriana.
Vedeta TV a povestit ca din magazinele de peste Ocean si-au luat multe haine. Si nu s-au uitat la bani atata vreme cat "porumbeii" au lasat acolo cateva mii de dolari, suma investita pentru innoirea garderobei Adrianei si a lui Silviu Prigoana. In bagaje au pus si cadouri pentru rude si prietenii apropiati.

Casa de 1 milion $ pentru fiul cel mare

Asa cum a anuntat acum cateva luni la OTV, fiul cel mare al lui Silviu Prigoana si-a cumparat locuinta pe care si-o dorea de mult timp, intr-un bloc din Manhattan.

Silvius Prigoana, care este student si proaspat om de afaceri pe taram american, a scos din buzunar o mica avere, un milion de dolari, pentru cumpararea respectivei case.