In urma deselor certuri si despartiri de iubitul sau Florin Moldoveanu, Delia e decisa sa o accepte in final pe Lucica, femeia cu care iubitul sau traieste in paralel de ani buni incoace.

Delia Matache si Florin Moldoveanu formeaza de doi ani unul dintre cele mai instabile cupluri. In ultimul timp am fost martorii catorva episoade telenovelistice in care indragostitii ba isi jurau iubire vesnica si lasau sa se creada ca sunt inseparabili, ba se certau si declarau ca totul s-a sfarsit. Marul discordiei a fost de fiecare data o alta blonda, nu atat de cunoscuta, ce-i drept, pe nume Lucica. Aceasta era femeia cu care omul de afaceri Florin Moldoveanu avea o relatie in paralel. Delia a aflat despre acest lucru, insa a continuat sa tina cu dintii de tanarul Florin. Vorba aceea, mai rar gasesti un barbat tanar, frumos si cu multi bani.

SURPRIZA DE SFANTUL VALENTIN

Invitata de curand la "Tonomatul dP2", Deliei i-au fost testate sentimentele exact ca la emisiunea "Din dragoste". Catalin Maruta l-a invitat in studio pe fostul ei coleg de trupa, Nick. Initial insa, Delia a fost pacalita ca in platou urma sa intre Florin Moldoveanu. Delia nu a recunoscut, dar nici nu a infirmat faptul ca se despartisera, dar, auzind ca Florin ar urma sa vina sa ii faca un cadou de Sfantul Valentin, blondina s-a inrosit toata, i-au dat lacrimile, neputand sa creada ca acest lucru s-ar intampla. A fost doar o amagire din partea lui Maruta, invitatul-surpriza fiind "doar" Nick. Insa punct ochit-punct lovit: gesturile au tradat faptul ca relatia porumbeilor se sfarsise.

Mai nou insa, lovitura de teatru, se aude ca Delia si Florin s-au mutat impreuna in apartamentul lui din Herastrau. Ea a dezvaluit revistei X-magazin faptul ca s-a impacat cu Florin si ca in weekend-ul trecut a fost cu el la Amsterdam. "Acolo am avut de finalizat un proiect muzical. Nu stiu sigur daca se mai intalneste cu Lucica". Delia a avut pana si o discutie telefonica cu Lucica. Lucrurile intre cele doua par sa se fi clarificat, insa nu este foarte sigur ca Lucy a renuntat definitiv la Florin. Un lucru este cert: Delia este acum cu Florin si accepta, pana la urma, sa-si imparta iubitul.

TELENOVELA BAHMU - PRIGOANA

Delia Matache si Florin Moldoveanu nu sunt singurul cuplu instabil din show-biz-ul romanesc. De departe, Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana sunt cei despre care nimeni nu poate spune cu siguranta care este starea lor amoroasa sau civila. Intr-un an de zile, s-au casatorit si divortat de doua ori si au de gand sa isi puna pirostriile a treia oara. Motivele despartirilor tin de domeniul penalului. De dragul Adrianei, Prigoana a renuntat la Enika Solomon, cea despre care Adriana spunea ca i-a luat locul in caminul conjugal. Apoi Adriana a povestit pentru prima data presei cum s-au consumat cele doua casnicii vremelnice cu Silviu Prigoana.

Ea spunea ca acesta era violent, ca a lovit-o de nenumarate ori provocandu-i vatamari corporale, ca a inselat-o si a insultat-o inca din luna de miere. Dupa toate acestea, magnatul media si patron ROSAL a introdus actiunea de divort, motivand ca Adriana nu e o sotie buna. Jurnalista a continuat destainuirile in presa: "M-a lovit prima data in luna de miere. (...) Am venit din Nisa cu traumatism cranio-facial, aveam o fractura nazala. (...) Nu am ramas gravida, in primul rand pentru ca el ejacula in afara. In tot ce s-a scris in presa a fost cel putin un lucru adevarat: faptul ca ne iubim. (...) Stiu ca il iubesc si ma iubeste".

INTRE MALTA SI MIZIL

Andreea Antonescu e impreuna cu iubitul sau Iustin Paraschiv, fiul unui om de afaceri din Mizil, inca de pe vremea cand evolua in formatia Andre. Povestea lor de dragoste nu poate fi catalogata ca fiind tot timpul roz. Au existat nenumarate episoade de certuri, despartiri, altercatii, cauzate in cea mai mare parte de gelozie. Dupa festivalul de la Mamaia din 2002, solista a recunoscut ca intre ea si maltezul Fabrizio Faniello cu care a inregistrat un duet si cu care s-a sarutat pe scena a fost "ceva". "Intre noi exista o scanteie, s-ar putea ca pe viitor sa avem o relatie, nu stiu exact. Dar inca n-am facut dragoste cu el. Iustin e suparat pe mine, nu m-a mai cautat de doua zile. Ne vom desparti, daca asa vrea. Viata merge inainte", marturisea cantareata.

In urma declaratiilor, Iustin a decis ca relatia lor trebuie sa ia o pauza. N-a trecut insa mult si Andreea si Iustin s-au impacat. Dragostea lor a invins orice declaratii publice sau presupuse infidelitati. In urma deselor calatorii in America, cantareata a fost atat de impresionata de Las Vegas, incat si-a dorit ca intr-o buna zi sa se casatoreasca acolo cu Iustin. Craciunul trecut a adus insa o noua despartire. Nimeni nu mai baga mana in foc cum ca ar fi definitiva.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.