Astazi e 1 Martie. Lung prilej de bucurii pentru domnite. Trupa Flamingo Boys prezinta, in aceasta seara, de la orele 19:00, la Sala Palatului, primul show erotic autohton. Si-a cumparat bilet chiar si o cucoana de 85 de ani.

Au mai vazut romancele spectacole de gen, ca doar in acest scop ne-au vizitat tara, de exact trei ori, musculosii vestitei trupe Chippendales.

SPONSORUL-AVOCAT.

Show-urile lor s-au desfasurat tot la Sala Palatului, iar atmosfera a fost… fierbinte. Dansatorii credeau despre femeile de pe la noi ca sunt rusinoase. Aiurea! Sa le fi vazut ce se ingramadeau sa le vare stripperilor bani la chilotei si, maiculita, ce-i mai pipaiau! Se pare treaba ca nu mai trebuie sa importam astfel de trupe caci, acum, avem si noi cu ce ne lauda. Este vorba despre baietii de la Flamingo Boys, la fel de aratosi si de talentati, asemenea omologilor de peste granita.

Show-ul de azi a fost gandit de catre Cornel Pasat, liderul trupei, infiintata in 1998. Normal ca, la un spectacol de asemenea anvergura, era nevoie de ceva banuti. Au dat sfoara in tara, dar cel care a fost incantat ca ideea lor sa treaca faza de proiect este celebrul avocat al vedetelor, Catalin Dancu, care a scos din buzunar, fara ezitare, suma de 25.000 de euro.

Sunt asteptate in sala circa 4.000 de domnite, dornice de un spectacol mai altfel, iar pretul biletelor variaza intre 200.000 si 500.000 de lei: "S-au vandut aproape toate. Am rugat casierele sa fie atente la varsta acelora care cumpara biletele si, astfel, am aflat ca cea mai batrana spectatoare are 85 de ani. Cica e vorba despre o adevarata cucoana, cu palarie si deux-pieces. Asta ca sa vedeti ca si persoanele in varsta sunt interesate de show", ne-a povestit Oana Roman, fiica lui Petre Roman.

LUMINI SI UMBRE.

Oana, impreuna cu al ei iubit de sase ani, Cornel Pasat, sunt patronii Show Art, firma ce s-a ocupat de productia spectacolului. Coregrafia, scenografia, costumele si, bineinteles, ideea ii apartin coregrafului si dansatorului Cornel Pasat. Ce veti vedea pe scena? O trupa de 15 baieti, dintre care Nica Laurentiu - scenograf si maestru in efecte speciale, Cristi Ursu - asistent coregraf si solistul trupei, Erick, Ricky, Remus, Adi, Denis, George, Claudiu, patru acrobati si patru dansatori. Ei vor sustine, timp de doua ore, mai multe tablouri coregrafice. Se vor dezbraca, la un moment dat, de toate hainele, dar spectatoarele nu-i vor admira in toata splendoarea, deoarece omul de la lumini va avea grija sa apese, taman in momentele soc, pe intrerupator.

Daca stati prost cu inima sau chiar nu vreti sa fiti vizitate, printre randuri, de catre superbii masculi, nu va ramane decat sa va pititi pe locurile din spate. Si-au anuntat prezenta in sala si sute de femei maritate, care vor sa vada cum danseaza un barbat cu muschii lucrati, fiindca acasa, partenerul de viata ori e slab-mort, ori a depasit, cu mult, greutatea normala. In momentele lor de respiro, Pepe va sustine un recital de muzica latino.

PETRECERE.

Dupa cele doua ore de spectacol, domnitele care vor mai fi in viata sunt invitate, pe baza de bilet, la o petrecere ce va avea loc, de la orele 22:30, in clubul Bamboo. Sa speram ca dupa ce si-au clatit ochii, iar simturile adormite li s-au trezit la viata, ele vor mai dori sa ajunga si acasa, la soti, spre miezul noptii. Vom urmari daca, dupa fierbintea noapte, va creste natalitatea la romani.

SENZATII TARI

"S-au vandut aproape toate biletele, mai ales cele scumpe. Am rugat casierele sa fie atente la varsta acelora care cumpara biletele. Cea mai batrana spectatoare are 85 de ani. Cica e vorba despre o adevarata cucoana, cu palarie si deux-pieces. Si astfel de persoane sunt amatoare de senzatii tari"
Oana Roman
organizatoarea show-ului

MITOSERU, DEZBRACAT

Pentru ineditul eveniment, trupa initiala se reuneste: Alin Campan soseste din Viena, Johnny din Japonia, Alain din Las Vegas si Cili din Ibiza. Ricky (21 de ani) este mezinul din Flamingo Boys si danseaza in trupa de trei ani. Este student la Facultatea de Drept, in an terminal. In schimb, Erick (36 de ani) se poate lauda cu faptul ca este cel mai varstnic component al grupului. Ajunge primul la repetitii, spre disperarea colegilor de scena. Cristi Ursu (22 de ani) a venit tocmai din Barlad si este student la IEFS, in anul III. A practicat aerobic si gimnastica. Are cea mai buna mobilitate, dand dovada de talent nativ. Remus si Adi li s-au alaturat celorlalti de curand, in urma cu un an. Cornel Pasat nu mai are nevoie de nici o prezentare, iar Mihai Mitoseru, amfitrionul show-ului, va protagonistul unui numar special, de striptease.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.