Totui, neavand foarte mult experien in domeniul afacerilor, cei doi recunosc c au fost ajutai de prinii lui Rzvan. "Imi petrec destul de mult timp la magazin, pentru c-mi place s vd cum ii aleg oamenii diverse bijuterii, cum le probeaz i cum li se citete bucuria in ochi atunci cand s-au decis pe care s o cumpere (...) In afar de asta, eu consider c bijuteriile sunt nite cadouri delicate i cred c atunci cand faci un astfel de cadou, pui i o parte din sufletul tu acolo", spune Iuliana Luciu.

Tanra actri este pasionat de aurul alb i de cel galben i incearc s le insufle i clienilor gusturile ei in materie de bijuterii. "Cutm s avem in magazin cat mai multe modele unicat, astfel incat cel care achiziioneaz un model de la noi s se simt special, s aib impresia c acea bijuterie a fost creat special pentru el", a mai spus Iuliana.

Recent, in afar de inelul de logodn, Iuliana a mai primit din partea logodnicului ei i a prinilor lui o brar, de care este foarte incantat, cu atat mai mult cu cat a primit-o pur i simplu, fr s fie o ocazie special.