Inca din cea de-a doua zi de la nastere, Irinel s-a gandit ca ar fi bine sa-i ofere fiicei sale un cadou. Astfel ca i-a cumparat o perehe de cercei, el stiind ca este bine ca micutei sa i se faca gauri in urechi cat mai repede, ca sa nu o doara. "I-am facut un cadou Irinei: niste cercei. Am fost si i-am cumparat dimineata. Asta pentru ca, din cate am auzit, e cel mai bine sa faci gauri in urechi acum, cand nu o doare", a spus proaspaul tatic. Acesti cercei reprezinta primul cadou primit de fetita de la venirea ei pe lume, dar cu siguranta vor mai fi si altele, mult mai mari si mai costisitoare.

Venirea pe lume a Irinei a adus bucurie pentru intreaga familie Columbeanu, ea fiind prima nepoata din familie. Cu toate acestea, tatal lui Irinel nu se sfieste sa recunoasca faptul ca si-ar fi dorit mai mult un baietel. Opinie neimpartasita de sotia sa, care spune ca si-a dorit ca Irinel sa aiba o fetita. De asemenea, doamna Geta Columbeanu a adaugat ca ar fi foarte incantata sa se implice in cresterea si educarea Irinei, daca fiul sau ii va cere acest lucru. Ceea ce este foarte posibil sa se intample, avand in vedere ca Monica nu doreste sa angajeze o bona pentru fetita ei.

Mai mult ca sigur, in viitorul apropiat va fi indeplinita si dorinta tatalui lui Irinel, aceea de a avea un nepot. Irinel si Monica isi doresc inca un copil, cat mai repede. "Vreau sa fac un copilas cat mai repede cu putinta. Acum asta imi doresc cel mai mult", a spus Monica, imediat dupa nastere.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.