Nici nu s-a nascut bine Irina, ca taticul Irinel Columbeanu i-a si programat viata. Miliardarul vrea ca fiica lui sa invete la sat, la scoala din Snagov, si sa devina femeie de afaceri. Nasterea micutei l-a costat pe Columbeanu circa 10.000 de euro.

Irinel Columbeanu a asistat la nasterea primul sau mostenitor, Irina, ce a avut loc miercuri seara, la Spitalul Elias, numai ca, in prima noapte, nu a dormit in rezerva de lux a sotiei: "Monica m-a trimis acasa, pentru ca nu aveam pijamalele la mine". Desi micuta abia a venit pe lume, Irinel a facut deja declaratii surprinzatoare pentru un miliardar, in ceeea ce priveste educatia micutei: "Nu doresc sa iasa un copil rasfatat, asa cum a fost mama ei, cand am cunoscut-o, vreau sa munceasca pentru fiecare lucru pe care si-l doreste".

Intrebat ce meserie si-ar dori sa imbratiseze Irina, el a fost transant: "Mi-ar placea sa fie barbatoasa, sa fie o femeie de afaceri". Irinel si Monica isi doresc mai multi copii: "Avem 13 camere, asa ca putem sa le umplem pe toate", a declarat ieri proaspatul tatic intr-o conferinta de presa ce a avut loc la Hotel Hilton.
Nasterea Irinei Columbeanu a costat circa 10.000 de euro, conform propriei lui declaratii, suma fiind platita spitalului particular care s-a ocupat de consultatiile, dar si de analizele Monicai, pe perioada sarcinii. In privinta nasilor de botez ai Irinei, cei doi soti se gandesc tot mai serios sa-i aleaga pe Adrian Mutu si Consuelo. Botezul a fost programat pentru 27 mai, de ziua miliardarului.

Astrologul ziarului Averea, Mircea Marmureanu, le aduce vesti "bune" sotilor Columbeanu: "Configuratia astrala prevesteste multa ambitie si tenacitate. Va fi un copil rebel. Dorinta de afirmare va prevela intreaga viata. Cu o vointa si o inteligenta de invidiat, Irina va face orice pentru a obtine ceea ce isi doreste, ii va placea sa se impuna. Nu este exclus sa se casatoreasca fara acordul familiei. Va locui in strainatate si va avea doi copii!".

Transmisiunea in direct a nasterii copilului cuplului Monica � Irinel Columbeanu a plasat postul B1 TV pe primul loc in topul audientelor. Astfel, miercuri seara, pe intervalul orar 20.45-21.00, la nivel urban, programul special "Irina by Monica Columbeanu" a fost urmarit, in medie, de 420.000 de telespectatori, conform datelor furnizate de postul B1 TV. Momentul nasterii micutei Columbeanu (ora 19.53) a fost urmarit cu interes de foarte multi romani, in detrimentul postului public, care, la ora respectiva, prezenta scandalul biletului trimis de Tariceanu presedintelui Basescu.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.