Am trait sa o vedem si pe asta: cei peste 200.000 de romni aflati la munca in Spania au ajuns sa decida soarta alegerilor locale din zona Madrid si Castellion!
Ca atare, in goana dupa voturi, candidatii spanioli ce doresc sa prinda un fotoliu municipal nu se sfiesc sa arunce cu banii in stinga si in dreapta pentru a-i momi pe alegatori, inclusiv pe "capsunarii" romani, organizind pentru acestia diverse receptii si concerte. De aceea, in data de 20 ianuarie, candidatii spanioli au pus la bataie o generoasa suma de bani pentru a se organiza, in favoarea romanilor, un megaconcert intitulat "Bine ai venit Romania in UE", la care au fost tocmite vedete autohtone alese "pe sprinceana".


Obraji subtiri, politicienii madrileni au tocmit drept locatie pentru acest megaeveniment muzical unul din simbolurile madrilene destinat coridelor: Plaza del Toros Leganes, arena avind o capacitate de 10.000 de locuri, unde au mai concertat Rolling Stones, Iron Maiden sau Bad Religion. Pentru a beneficia de voturile conationalilor nostri, alesii spanioli s-au gindit sa satisfaca toate gusturile muzicale. De aceea, pe lista invitatilor la megaconcert au figurat Blondy, Akcent, Florin Petrescu (alias Axinte din Vacanta Mare) si orchestra sa, Tavi Colen. Si pentru ca manelele si umorul gen Vacanta Mare sint gustate de romanii din Spania, la eveniment a fost invitat si cuplul Frankfurt & Vecinu` Mitica (Vacanta Mare), dar si duetul de manelisti Sorinel Copilul de Aur & Laura Vass - cei mai bine vinduti in peninsula iberica.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.