Dupa cum spune Corina, muzica este cea mai mare pasiune a ei si principala sa ocupatie la momentul actual. insa nu multa lume stie ca ea este absolventa a doua facultati, ASE si Drept. Corina declara ca se simte apropiata de ambele domenii in mare masura si este convinsa ca, intr-o zi, va avea si ocazia sa profezeze in aceste doua domenii pe care le-a studiat la facultate.

Pe langa muzica, se vede cu ochiul liber ca o alta pasiune a Corinei este moda, ea fiind de departe considerata cea mai bine imbracata cantareata, alaturi de Loredana. Corina chiar recunoaste ca se simte foarte bine atunci cand o opreste lumea pe strada si o intreaba de unde si-a cumparat hainele pe care le poarta. in acest sens, cantareata chiar si-a exprimat dorinta, la un moment dat, sa-si deschida o afacere in domeniul vestimentar. Astfel, devenind patroana de magazin, si-ar putea indeplini si dorinta de a pune in practica ce a studiat la ASE.

Totusi, pana sa ajunga sa isi deschida acest magazin, lucru pe care il va face la un moment dat, Corina este preocupata de promovarea celui mai trecent album al sau, "Face Off" si se pregateste de lansarea celui de-al doilea single de pe acest album.