Dupa ce Victoria a vizitat mai mult de 30 de case, pe care le-a refuzat din anumite motive, sotii Beckham se gandesc sa achizitioneze proprietatea Neverland apartinandu-i lui Michael Jackson.

Din momentul in care au decis sa se mute in S.U.A, Victoria a apelat la mai multe agentii imobiliare, carora le-a cerut ajutorul in gasirea casei ideale pentru familia ei, insa nici una dintre locuintele prezentate nu a fost pe placul ei. O varianta indrazneata a lui "Posh" este ideea de a achizitiona proprietatea starului Michael Jackson, Neverland, care se intinde pe 2.800 de acri si pe care cantaretul cere 20 milioane de euro. Este stiut faptul ca megastarul, ale carui conturi s-au micsorat aproape de faliment, nu mai locuieste in proprietatea situata in Los Olivos, din California, de aproape 18 luni, de cand a scapat de acuzatiile privind abuzarea si coruperea de minori.

Exista insa si un inconvenient in ceea ce priveste cumpararea Neverlandului, anume distanta de 150 de mile, care poate fi parcursa in aproximativ trei ore cu masina, pana la Hollywood sau Los Angeles. Desi nu s-a decis inca ce casa va cumpara , Victoria a ales deja mobilierul cu care vor fi decorate camerele celor trei baieti, care vor semana cu niste mini-stadioane de fotbal, pentru care a scos din buzunar 100.000 de euro.

Michael Jackson nu mai locuieste la Neverland de un an si jumatate dupa scandalul de abuz sexual cu minori. Proprietatea megastarului, cumparata in 1998 cu 17 milioane de euro se intinde pe o suprafata de 2.800 de acri si cuprinde un parc de distractii dedicat copiilor saraci sau bolnavi.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.