Cea de-a 64-a editie a premiilor Globul de Aur a adunat pe covorul rosu cele mai elegante, stralucitoare rochii, bijuterii si costume din lumea starurilor de cinema si nu numai
Astfel dintre actorii si actritele care si-au facut aparitia pe covor i-am remarcat indeo-sebi pe Angelina Jolie (intr-o superba rochie mov), alaturi de elegantul Brad Pitt, Jennifer Lopez, stralucitoare ca intotdeauna, miliardarul Donald Trump, impreuna cu sotia, cantaretele Beyonce si Sheryl Crow, Salma Hayek si fermecatoarea Penelope Cruz, romantica Rachel Weisz, oscarizata Reese Witherspoon.

Dintre "nevestele disperate" am remarcat rochiile Nicolettei Sheridan, insotita de Michael Bolton si pe cea a lui Felicity Huffman. Partea masculina a fost bine reprezentata de Justin Timberlake, dar si de mai varstnicul Martin Scorsese. Frumosul Josh Holloway a incantat fotografii, iar Ben Affleck a venit insotit cu o "alta" Jennifer (sotia), de data aceasta Gardner. Seara decernarii premiilor a fost una plina de glamour, incantare si fast.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.