Desi declara ca au o relatie civilizata, fostele colege de la Blondy se barfesc pe unde apuca, Andreea Banica spunand despre Cristina Rus: «Este o solista provinciala, de periferie»

Andreea Banica si Cristina Rus, artistele care candva au impartit o paine in trupa Blondy, pastreaza o relatie civilizata doar de ochii lumii. In realitate, cele doua nu pierd ocazia de a se ataca pe la spate. Andreea obisnuieste sa spuna despre fosta sa colega ca este "o solista provinciala, de periferie", in timp ce Cristina o face pe Banica "afona" si in alte multe feluri. Mai mult, spun apropiatii, cele doua sunt invidioase pe succesul repurtat de vreuna dintre ele atunci cand respectiva lanseaza vreo melodie devenita hit.

Daca tot ce au avut de "impartit" au facut-o prin declaratii in presa la vremea cand "supa varsata" era inca oparita, acum fostele componente ale trupei Blondy tot mai aduna taiteii de pe jos. Pe vremea cand cele doua blonde faceau parte din trupa careia fiecare si-a facut aportul in ceea ce priveste numarul de fani totul parea ca va dura o viata.

Desi n-au avut parte decat de o "copilarie" care a tinut patru ani, istoria trupei numara vreo 150.000 de exemplare discografice vandute, desi ca albume ele se imparteau doar la trei. Revenind la motivele schismei petrecute in corul bisericutei formate din Andrea Banica si Cristina Rus, avem o paleta destul de larga care sa ilustreze faptul ca cele doua blonde erau ca apa si uleiul.

Chiar si acum cand a trecut ceva vreme de la despartirea lor si jarul parea sa se fi stins sub cenusa o data cu demonstratiile facute de fiecare dintre ele ca pot continua sa aiba succes si pe cont propiu, resentimentele nutrite de fiecare in parte ies la iveala.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.