Reintors duminica din vacanta petrecuta in Austria, Florin de la Hi-Q a avut parte, ieri, de o veste mai putin placuta, pe care i-a dat-o bunul sau prieten Serban Huidu: niste manelisti au facut un studio pe care l-au botezat... Hi-Q.
Ba, mai mult, folosindu-se de notorietatea trupei Hi-Q, manelistii au si realizat un videoclip de toata jena, in care un vocalist anonim, pe numele sau de scena Florin Minune, "interpreteaza" piesa "Pumnii mei minte nu are". Pentru a spori confuzia, manelistii au postat "enormitatea" - cum a caracterizat-o Florin - pe site-ul YouTube. "Studioul nostru se numeste MOF Records si Hi-Q e marca inregistrata la OSIM din anul 2000. Nimeni intreg la cap nu isi inchipuie ca noi am facut prostiile acelea!", a declarat Florin de la Hi-Q.

Totusi, tinind cont de faptul ca manelistii isi permit sa utilizeze ilegal marca Hi-Q pentru a dobindi notorietate, Florin a fost sfatuit de Huidu sa apeleze la Justitie. De altfel, in ceea ce priveste proprietatea intelectuala, Huidu are experienta, deoarece acum citiva ani a apelat chiar el la Justitie, dupa ce o companie de panificatie a produs napolitane "Circotase".


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.