Desi a primit mai mult oferte din partea unor reviste de profil, Claudia Pavel, alias Cream, nu vrea sa pozeze nud, motivand ca este, contrar aparentelor, destul de pudica.
Cu toate acestea, ultimul ei videoclip, la piesa "Cantecul inimii", o infatiseaza pe Cream dezbracata aproape in totalitate. Chiar ea a marturisit la un moment dat ca pentru acele scene a fost nevoita sa se dezbrace in fata echipei de filmare care era formata din aproximativ 20 de persoane de sex masculin. Dar... arta cere multe sacrificii. in orice caz, videoclipul pastreaza o anumita limita a decentei, chiar daca tinutele pe care Claudia le poarta pot fi usor catalogate ca fiind foarte indraznete.

Cream a avut ceva ezitari si atunci cand a fost contactata sa faca anumite pictoriale semi-nud in reviste "glossy", insa pana la urma s-a lasat induplecata. Poate daca si cei de la revistele pentru barbati vor insista, o vor convinge pe Cream sa lase la o parte pudoarea. Desi a refuzat propunerile de poza goala, Claudia nu are prejudecati legate de aceste probleme. Cu atat mai mult cu cat este si studenta in anul al IV-lea la Facultatea de Teatru si, avand in vedere ca ea chiar isi doreste o cariera actoriceasca, este constienta de faptul ca anumite roluri ar putea sa-i solicite foarte mult si imaginea.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.