Desi un creditor le-a dat in judecata pe Monica si Gabriela de la Cheeky Girls, cerandu-le sa-si vanda casa pentru a-i putea plati datoriile, un tribunal britanic a stabilit ca gemenele isi pot pastra locuinta, informeaza Mediafax.

In schimb, judecatorul tribunalului a stabilit un termen pentru plata sumei datorate unei companii de productie si a considerat ca nu este necesara scoaterea la vanzare a locuintei pentru recuperarea datoriilor de catre creditorul respectiv.

Margareta, mama fetelor, si totodata impresarul acestora datoreaza 10.500 de lire sterline pentru realizarea unui clip promotional intitulat "Boys and Girls Christmas Fun", datorie pentru care compania South Side Productions ceruse vanzarea locuintei familiale in valoare de 180.000 de lire sterline situata in Rye, East Sussex. Judecatorul a respins motivul invocat de Margareta, acela ca videoclipul era de proasta calitate, aceasta avand de platit 7.000 de lire sterline pentru videoclip si 1.500 de lire sterline cheltuieli de judecata pana la sfarsitul lunii.

In ultima vreme, informatiile din presa conform carora cele doua se confrunta cu mari probleme financiare s-au inmultit. Publicatia "Mail on Sunday" anunta la sfarsitul saptamanii trecute ca gemenele au adunat datorii de 130.000 de lire. Margareta Irimia neaga insa ca ar avea datorii, spunand ca toate facturile au fost platite la timp.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.