Catrinel Sandu are de gand sa se mute in America unde isi va pune in practica meseria de baza: dansatoare sau coregraf.

Relatia dintre Catrinel Sandu si tenismanul Gabi Trifu a inceput in luna septembrie a anului trecut.
De atunci ei sunt inseparabili. Conform revistei Story, blonda se va muta in America unde va fi coregraf, va dansa intr-o companie mare de dans contemporan sau va deschide o scoala de balet. Catrinel si-a insotit recent iubitul in Germania, la primul turneu de tenis important de cand sunt impreuna. "M-am simtit foarte bine cand stateam pe banca, in arena, si-l priveam cum e fotografiat si cum dadea autografe. Mi-a crescut inima in mine."

Pentru ca in mare parte a timpului stau la distanta, cei doi au o relatie foarte scumpa: biletele de avion costa spre 1.000 de euro pe luna, telefoanele depasesc cu mult 3 milioane de lei (factura lui Catrinel) si mai sunt si tot felul de alte cadouri. Cat despre o viitoare casatorie, cand va fi in situatia de a imprumuta numele de familie Trifu, Catrinel a declarat: "Tin la numele Sandu doar dintr-un singur motiv: tata. El si-ar fi dorit si un baiat, sa-i duca numele mai departe. Am sa fac tot posibilul sa-i fac un nepot pe care sa-l cheme si Sandu".
Despre relatia sa amoroasa anterioara, cu Lucian Viziru, totul pare a fi sters cu buretele. "Am urcat o treapta si nu as dori sa cobor. Acum traiesc o poveste frumoasa, in care, dupa foarte mult timp, ma simt femeie". In acest moment, Catrinel se pregateste de o noua emisiune la National TV, "Hai la Bere", care va fi difuzata, in direct, de luni pana vineri.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.