ntegrarea in Uniunea Europeana pare sa fi desteptat in constiinta politistilor un spirit mai acut al legii. Partea trista este ca nici vedetele nu sunt absolvite de sanctiuni, in cazul in care incalca vreo prevedere din noul Cod Rutier.
Primii care au "pacatuit" cand se aflau la volanul masinii au fost fotbalistul Ianis Zicu si cantareata Cream, Claudia Pavel. In timp ce primul, nerabdator sa ajunga la destinatie, a trecut pe rosu, pe cand se afla in zona Bucurestii Noi, Cream a depasit o coloana de masini la semafor, in zona Pietei Romane, ambii alegandu-se cu permisul suspendat pe o perioada de 30 de zile. O alta victima a Politiei a fost, miercuri, fosta iubita a lui Edi Iordanescu, Delia Matache. Aflata in drum spre studioul unei televiziuni, unde trebuia sa participe la o emisiune, Delia nu a mai avut rabdare sa astepte culoarea verde a semaforului si, dupa cate au constatat politistii, a trecut pe rosu.

La fel ca si pentru Cream, sensul giratoriu de la Piata Romana i-a purtat ghinion Deliei, care a ramas, si ea, fara permis, pentru o luna de zile. Cantareata era insotita de iubitul ei, Matteo, si pretinde, cu inca alti patru martori, ca semaforul avea culoarea verde in momentul in care masina a demarat: "Nu-mi venea sa cred cand mi-au spus ca-mi suspenda permisul. Ei sustineau ca am trecut pe rosu, dar era verde, clar, am patru martori, care au vazut! M-am enervat foarte tare".


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.