Desi Monica a avut, zilele trecute, simptome care i-au dat emotii, se pare ca bebelusul nu se grabeste sa apara pe lume. Gravida se simte bine si, pentru ca va naste natural, nu are alta cale decat sa astepte primele contractii

Pana atunci, ea merge aproape zilnic la controale de rutina, se odihneste si evita efortul, intrucat burta s-a bombat considerabil, marindu-se proportional cu pofta de mancare: "Monica se simte bine, mananca mai mult si nu face eforturi exagerate. Totul a decurs ca la carte", ne-a declarat Irinel Columbeanu. Omul de afaceri si sotia lui au renuntat la ideea nasterii sub apa si au cazut de acord ca fetita lor sa vina pe lume in clinica de patru stele Saint Lukas din Capitala.

Desi au prospectat mai intai piata medicala din strainatate, Columbenii au ales ca fetita lor sa vina pe lume natural, intr-un spital din Romania!

Au mai ramas doar cateva zile pana la evenimentul care le va schimba viata Monicai si lui Irinel Columbeanu. Desi au existat semne ca pe sotia miliardarului au apucat-o, intr-una din zilele trecute, durerile facerii, alarma a fost falsa, intrucat bebelusul nu se grabeste sa apara pe lume. Gravida se simte bine si, pentru ca va naste natural, nu are alta cale decat sa astepte sa inceapa contractiile.

Pana atunci, Monica merge aproape zilnic la controale de rutina, se odihneste si evita efortul, intrucat burta s-a bombat considerabil, marindu-se proportional cu pofta de mancare: "Monica se simte bine, mananca mai mult si nu face eforturi exagerate. Totul a decurs ca la carte", ne-a declarat, despre sotia lui, Irinel Columbeanu. Desi initial Monica si-a exprimat dorinta de a naste sub apa, ea s-a razgandit, intrucat in sud-estul Europei nu exista spitale specializate in astfel de interventii. De aceea, Monica s-a hotarat sa aduca pe lume fetita la clinica de lux Saint Lukas, din Capitala.

Mari amatori de evenimente mondene, Irinel si Monica Columbeanu au fost prezenti, in urma cu cateva luni, la deschiderea oficiala a clinicii Saint Lukas si, impresionati de aspectul si serviciile spitalului, au luat in calcul, inca de pe atunci, acest loc pentru nasterea copilului lor: "Familia Columbeanu a fost prezenta la petrecerea noastra de lansare si acela cred ca a fost momentul-cheie pentru alegerea lor", a declarat pentru "Gardianul" doctorul MBA Bogdan Ivanescu, directorul clinicii Saint Lukas.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.