Ileana Lazariuc era asteptata sa revina pe piata muzicala cu un nou album, dar iata ca mama ei, Anastasia, ne-a declarat categoric: "Fiica mea s-a lasat de muzica!".

Despre cariera profesionala a Ilenei Lazariuc nu se mai stie nimic in ultima vreme. Chiar daca s-a spus ca va reveni in forta cu un nou album, ca va mai avea diverse aparitii in productii de televiziune sau de lungmetraj, vedeta nu face nici un pas in acest sens. Prezenta sa in presa este episodica si este legata mai mult de idila sa cu moldoveanul Gabriel Stati si de prietenia ei cu Lili Sandu, cu care isi petrece cea mai mare parte a timpului.

Revenind la cariera muzicala pe care, conform zvonurilor, Ileana ar pregati-o, mama sa, Anastasia Lazariuc, a spulberat cu un anunt tot ce tine de asta. "Fiica mea s-a lasat de cantat. A renuntat definitiv la asta. Ea are alte preocupari acum, filmul si modellingul. Eu imi lansez in curand un album, si multi ma intreaba de ce nu cant in duet cu Ileana. Dar mie nu-mi plac chestiile amestecate, nu-mi place sa cant cu membrii familiei", ne-a declarat Anastasia. Sa fie vorba despre o stare proasta a Ilenei Lazariuc sau, constienta ca fiica sa nu i-a mostenit decat frumusetea, mama a convins-o sa se lase de cantat.

Tiriac jr. a reinnodat, se pare, relatia cu Ileana. Cei doi au revenit de Sarbatori la sentimente mai bune, petrecand Revelionul impreuna in Poiana Brasov

Anastasia nu se baga in viata Ilenei

Anastasia Lazariuc are si un fiu, pe Andrei, care si-a gasit un loc de munca bine platit: "Andrei lucreaza la Lukoil si este student la Finante -Banci. Am o relatie buna cu copiii mei. Ilenei nu i-am impus cu cine sa vorbeasca, nu m-am bagat niciodata in viata ei personala. E majora si poate face ce doreste!".


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.