Cuplul Prigoana-Bahmuteanu poate stabili un record in materie de casatorii si divorturi. Pana acum, Adriana si Silviu, deja obisnuiti ai salilor de tribunal, au la "activ" trei casatorii si patru divorturi. Plus multe alte tentative de separare, al caror numar l-au uitat si ei.

Potrivit legislatiei din tara noastra, casatoria poate fi "rupta" in doua feluri: divortul clasic, prin care reclamantul va arata motivele care afecteaza grav relatiile dintre soti, astfel incat relatia nu mai este posibila, dar si procedura simplificata, prin care partile sunt de comun acord.

Silviu Prigoana si fosta sa sotie, Adriana Bahmuteanu, au evitat sa se balacareasca si in fata instantei si au ales varianta a doua pentru ruperea oficiala a mariajului. Astfel, chiar daca cererea de divort a fost introdusa de Silviu Prigoana, la primul termen al procesului, in urma unei intelegeri prealabile, ambii soti au fost de acord cu divortul. Fara a mai fixa un alt termen pentru a verifica daca sotii vor sa continue sau nu divortul, judecatorul a declarat atunci doar ca ramane in pronuntare.

Cum cauza a fost judecata pe fond, instanta a constatat ca pana la data cererii de divort a trecut cel putin un an de la incheierea casatoriei, ca nu exista copii in urma acesteia si ca ambii soti si-au exprimat de comun acord dorinta pentru desfacerea casatoriei. Astfel, fara a pronunta divortul din vina unuia sau a ambilor soti, judecatorul i-a declarat divortati pe Silviu Prigoana si Adriana Bahmuteanu. Nemaifiind cununati, nici nu au mai putut indeplini rolul de nasi ai cuplului Oana si Pepe, ramasi sa-si uneasca destinele in fata lui Dumnezeu ceva mai tarziu. O idee ar fi sa se cunune religios o data cu Silviu si Adriana, deoarece va fi o nunta dubla, supermediatizata.

Asadar, de acum inainte, cei doi proaspat divortati, plecati in America, pot fi amanti, pot trai in concubinaj sau se pot casatori pentru a patra oara, daca nu s-au saturat inca sa fie sot si sotie.

Scandalul "amanta"

In ultimele luni, Silviu Prigoana si Adriana Bahmuteanu si-au adresat unul altuia jigniri, menite sa intimideze "adversarul".

Omul de afaceri a catalogat drept "mahalagisme de Pantelimon" atitudinea Adrianei si a mamei ei, cand au dat buzna in locuinta prezumtivei amante, Argentina (foto). Atunci cand a venit vorba de protectia animalelor, Silviu i-a "retezat-o" Adrianei. "I-am adus un caine si l-a luat la suturi si acum vrea sa-l infieze pe Boschito", a spus, la un moment dat, Prigoana. La randul ei, Adriana l-a acuzat ca "a tradus-o" cu Argentina, "o fufa de vreo 30 de ani, o nasparlie".


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.