Starul muzicii pop George Michael a fost pus sub acuzatie, ieri, pentru ca si-a condus masina sub influenta substantelor interzise, dupa ce in luna octombrie a anului trecut politia londoneza l-a gasit dormind la volan si avind asupra sa o cantitate de canabis, informeaza bbc. co.uk.

Artistul, in virsta de 43 de ani, a fost arestat si eliberat pe cautiune la inceputul lunii octombrie, dupa ce politia a gasit asupra sa o substanta ilegala. "Ofiterii de politie au fost informati ca exista un vehicul stationat cu un sofer inauntru care impiedica circulatia" in nordul Londrei, a declarat atunci un purtator de cuvint al politiei londoneze.

Politia a deschis o ancheta, deoarece s-a constatat ca starul nu era capabil sa conduca o masina. Acesta a fost al patrulea incident de acest gen in care a fost implicat George Michael in cursul anului trecut si, totodata, a treia oara cind cintaretul a fost gasit adormit la volan. In februarie 2006, Michael a fost arestat pentru posesie de droguri si a recunoscut ca a fost "propria sa greseala stupida, ca de obicei".

Nu este prima data cind George Michael are probleme cu legea. Artistul a mai fost arestat, in aprilie 1998, pentru acte indecente intr-o toaleta publica din Los Angeles. Dupa incident, Michael a incheiat ani intregi de speculatii cu privire la orientarea sa sexuala, anuntind public ca este homosexual. In urma "evenimentului", Michael a scris un cintec, "Outside", ale carui versuri si videoclip au fost inspirate de incidentul din toaleta.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.