Acasa TV, postul pentru care lucreaza. Cei din trustul PRO i le fac din oficiu si cum cred ei ca este mai bine (vorbim de politica "Gandeste liber", care nu permite artistilor cu care colaboreaza sa dea interviuri sau sa ia hotarari care privesc vreo schimbare de imagine decat prin intermediul PR-ului, respectiv consultarea in prealabil cu cea care da ok-ul final, "doamna de fier", Maria Apostol).

Chiar daca silenzio stampa este mai ceva decat "cortina de fier" din vremea apusa a erei comuniste, mai ajung si la urechile noastre cateva din secretele bine pazite care stau la baza succesului trustului PRO.

S-a multumit cu ce-a primit

Desi este obisnuita sa obtina aproape tot ce-si doreste, cel mai recent exemplu fiind inelul de cateva mii de euro primit cadou de la iubitul ei, pe plan profesional, Nicoleta nu e la fel de rasfatata. Ea isi dorea pentru piesa "Prinde-ma" un alt fel de videoclip decat unul din clasa celor de imagine.

Mai precis, isi dorea unul de actiune, cu dansatori si coregrafie, asa cum i-a iesit asta vara cand a urcat pe scena Festivalului Callatis, alaturi de unii dintre cei mai buni dansatori din tara. Motivatia era una inteleapta, chiar daca nu s-ar crede ca Nicoleta Luciu ar beneficia de aceasta calitate.