Faptul ca au ajuns atat de repede asa de departe este meritul lor. Analizand un pic "ingredientele" succesului celor trei fete, acestea se fac simtite imediat, la prima "degustare". Un amestec picant intre o moldoveanca, Loredana, o ardeleanca, Andreia, si o olteanca, Roxana, a crescut, inca de la inceput, receptivitatea publicului masculin la aparitia celor trei gratii blonde.

Profesional, ele s-au bazat, la inceputuri, pe colaborarea cu baietii de la 3 Sud-Est, care le mai compun si acum piese, ca mai apoi melodiile lor sa poarte amprenta DJ Project (melodiile fiind opera lui DJ Gino Manzotti si a lui Jazzi). Adevarata popularitate de care se bucura fetele le-au oferit-o insa "devoratorii de mondenitati", carora cele trei fete au avut grija sa le serveasca mese copioase. De ce se citesc astfel de articole nu este un secret.

Oamenii se satura sa afle doar la ce ora din zi sau din noapte zguduie tablia de la pat vecinii lor. Atentia consumatorilor de presa mondena se indreapta spre persoanele publice, a caror viata expusa implica riscul de a se afla orice despre ele. Nu spunem astfel noutati cand amintim despre achizitiile amoroase ale celor trei fete de la Trident, care au dat dovada de un simt al orientarii iesit din comun.