Dupa ce a rupt logodna cu fosta sa iubita, parlamentarul britanic Lembit Optic (41 de ani) s-a pus cu abnegatie in slujba noii sale cuceriri, Gabriela Irimia (23 de ani), jumatatea geamana a trupei Cheeky Girls.

Dupa cum povesteste Margareta Irimia, mama si managerul fetelor, amorezii zboara de colo-colo (la concerte, in vizita la parintii domnului etc.) la bordul avionului privat, in valoare de 500.000 lire sterline, pe care parlamentarul il foloseste pe post de... taxi! Desi mult mai in virsta decit Gabriela si destul de uritel, pe deasupra, se pare ca politicianul englez are suficient farmec personal (mai ales prin conturile din banci, destul de... virile) pentru a fi iubit de tinerica transilvaneanca. Fata stie sa aprecieze cum se cuvine faptul ca are avion la scara dar, daca ar fi s-o luam in serios pe mama sa, ginduri de maritis nu prea nutreste!


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.