Prezentatoarea emisiunii "ProMotor" avea probleme mari cu baietii in adolescenta, fiind tachinata tot timpul pe seama inaltimii sale neobisnuite. Din clubul celor care o ironizau pe vedeta facea parte si luptatorul de K1, Ciprian Sora, care a platit insa pentru tupeul lui, incasand o chelfaneala de la fratele Roxanei.

O fire foarte sportiva si energica, Roxana Ciuhulescu se incadreaza cu greu in profilul femeilor fragile, expuse hartuirii masculine. Cu toate acestea, vedeta Pro TV a avut si ea parte de o doza consistenta de experiente neplacute de acest gen.

In adolescenta, prezentatoarea era tinta favorita a ironiilor si tachinarilor baietilor, din cauza inaltimii sale mult peste medie.

Colegii de scoala ii dadusera mai multe porecle ("Lungana", "Prajina" etc), pe care nu ezitau sa le foloseasca de cate ori aceasta isi facea aparitia.
Foarte timida la vremea aceea, Roxana nu riposta, dar suferea si se lamenta acasa. Indignat de tratamentul care i se aplica, fratele ei, Felix, a decis intr-o zi sa ia masuri si s-a dus la scoala pentru a-i taxa pe hartuitori.

Cel care a cazut prada furiei fratelui mai mare a fost tocmai Ciprian Sora, nimeni altul decat actualul campion de K1. "Dintre toti cei care ma necajeau, Felix l-a luat de guler tocmai pe Sora. Nu stiu daca lucurile ar mai sta la fel acum, chit ca fratele meu nu e nici el deloc firav si e mai inalt decat mine cu 10 centimetri", a spus amuzata Roxana.

In prezent, vedeta ProMotor si Ciprian Sora sunt prieteni, ea prezentand chiar o parte din galele K1, difuzate de postul de televiziune la care lucreaza.

"Ma luam de toata lumea"

Luptatorul K1, Ciprian Sora, recunoaste ca in adolescenta era o fire mai recalcitranta. "Sincer sa fiu nu imi mai aduc aminte exact incidentul cu Roxana, dar la felul meu de a fi de atunci este foarte posibil. Eram puternic de mic. Ma luam de toata lumea", a spus sportivul. Sora a mai precizat ca uitase complet ca a fost coleg de liceu cu vedeta Pro TV, dar aceasta a avut grija sa-i reimprospateze memoria cand s-au revazut dupa ani.

Campionul K1 nu-si mai aminteste de adolescenta Roxana pe care o sicana permanent, motiv pentru care a fost bruftuluit de fratele fetei


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.