Dana Savuica s-a nascut in Romania, dar a copilarit in Indonezia si apoi in Sri Lanka, unde tatal sau a fost numit ambasador. In prezent, Dana prezinta emisiunea "Jurnal Intim" , care isi doreste sa descopere nivelul de autocunoastere al fiecarui individ in parte si reuseste sa aduca in fata oameni cu pareri diferite legate de sex si importanta sa pentru fiecare dintre ei. De multe ori, invitatii ei incearca de la inceputul emisiunii sa traga o linie intre "a face sex" si "a face dragoste". Ea este convinsa ca tot ceea ce a lasat Dumnezeu pe Pamant are nevoie de energie sexuala pentru a genera viata.

Care este cea mai frumoasa amintire a ta?

Cea mai frumoasa amintire a mea este legata de nasterea copilului meu. In momentul in care i-am simtit trupul cald pentru prima oara lipit de al meu, a fost o experienta divina de care ma bucur si acum. Si nu a fost un impediment nici in cariera mea, nici in relatia mea intima cu sotul. Imi luam fiica peste tot, am invatat-o sa fie cocheta, sa combine hainele, culorile. Copilul trebuie sa fie cel mai bun prieten al tau. Numai prin el iti poti retrai tineretea, copilaria. Trebuie sa te distrezi alaturi de el, sa te implici in viata lui si activitatile lui.

Care sunt hobby-urile tale?

Imi place sa citesc, sa ascult muzica, sa fac plimbari lungi prin parc. Iubesc natura. Cateodata mai pictez si cant la pian.

Ce inseamna extravaganta pentru tine?

Extravaganta este un cuvant usor elitist, in sensul ca iti trebuie multa concentrare ca sa-ti doresti sa fii extravagant, iar lumea pe care doresti sa o impresionezi este foarte mica, atat la propriu, cat si la figurat.

Ce definitie dai tu stilului?

Un om cu stil este acea persoana care reuseste sa se impuna in societate fara prea mult efort financiar, care se face remarcat prin conduita, educatie si cultura. Stilul este acea stare la care aspira oricine, dar care se regaseste doar in cativa. Cu stil te nasti sau te poti autoeduca, dar presupune sa uiti de ego-ul tau pe care l-ai putea hrani cu avutie si ambitie si sa traiesti doar cu iluzia ca il ai.

Da-ne un exemplu de kitsch.

Kitsch, un neologism care a aparut automat o data cu aparitia parvenitilor. Parvenitii, acele persoane proaspat imbogatite, dar superficial hranite spiritual.

Persoanele cu case mari, masini si mai mari, ceasuri de firma cat mai mari si mai stralucitoare, Vuittoane mari, cele mai multe imitatii jenante si ieftine, persoane care au acces la putere dar sunt ovationate numai de lingai, de paraziti. Acesti paraziti sunt chintesenta kitsch-ului.