De indata ce apare o telenovela in Romnia, producatorii se grabesc sa-i cupleze pe actorii principali si in viata de zi cu zi. Astfel productia respectiva stirneste mai multa vilva si ratingul creste simtitor.

Atunci cind s-a difuzat prima telenovela romaneasca, "Numai iubirea", la Acasa TV, au aparut si primele birfe cum ca interpreta rolului principal, Corina Danila, ar avea o relatie de amor cu Alexandru Papadopol. Cei doi se iubeau in film, s-au si casatorit, asa ca zvonul privind o relatie amoroasa intre cei doi, a decurs de la sine, din actiunea telenovelei. S-a mai spus ca Noris Margean, iubitul din viata reala al actritei, ar fi fost gelos pe Papi. Numai ca a fost doar o inventie, Corina fiind amuzata de cele intimplate. Dar ce nu face o echipa de filmare ca sa aiba succes?

Bordeianu-Popescu: iubire pe bune, Viziru-Spanic: stratagema publicitara

A urmat "Lacrimi de iubire", tot la Acasa TV. Aici, protagonisti erau Adela Popescu si Dan Bordeianu. Cei doi s-au indragostit de-adevaratelea unul de altul, si-au spus juraminte de iubire, iar povestea lor continua sa reziste in viata reala, printr-o logodna romantica. Despre Lucian Viziru s-a vehiculat ca ar fi cuplat cu mai multe colege de pe platoul de filmare si s-a inventat chiar o poveste de iubire cu actrita de telenovele din Venezuela, Gabriela Spanic. S-au sarutat in ochii lumii, la o emisiune a postului si multi au cazut prada iluziei ca se iubesc si ca Gabriela ar fi facut o pasiune pentru romanasul nostru. Din pacate, totul s-a dovedit a nu fi decit un joc de imagine, numeroase stiri si articole aparute prin presa si cam atit. Cintaretul-actor Viziru a mai avut aventuri inventate cu Laura Cosoi si cu alte vedete.

Despre Papadopol s-a spus ca ar fi un fel de crai al trupei de la Acasa TV. Ultima iubita pare a fi actrita Ioana Ginghina, care l-ar fi parasit pe Cove pentru Papadopol. S-a vehiculat chiar ideea ca actorul s-ar fi certat cu Razvan Fodor pentru gratiile Ioanei. Insa cei doi nu au avut nicio discutie si continua sa iasa impreuna in oras si sa agate femei, cot la cot. A urmat o alta telenovela, de data asta la Antena 1, "Secretul Mariei".

Protagonisti, Don Juan-ul telenovelelor romanesti, Ioan Isaiu si actrita Anemona Niculescu, interpreta rolului principal. S-a vorbit ca Anemona s-ar fi indragostit atit de tare de Isaiu, incit a plins, a amenintat ca daca n-o iubeste nu se stie ce se va intimpla. Au curs siroaie de lacrimi din ochii fanelor lui Isaiu si a domnilor care o iubeau pe Anemona. Dar si aici a fost doar un joc de imagine. Actrita avea atunci doar o relatie amicala cu Isaiu, pentru ca exista un alt iubit in viata ei. La rindul lui, Isaiu are o iubita care lucreaza ca PR, la Antena, de multa vreme. In momentul de fata, Isaiu spune ca-si doreste sa aiba o casa si o familie adevarata. A mai aparut un zvon lansat cu brio tot de echipa de realizatori si inghitit de presa, pe ideea ca actorul i-ar fi cazut cu tronc Vioricai Voda, care suspina la fiecare filmare din cauza ca actorul nu-i da atentie. Si aceasta s-a dovedit a fi doar o incercare de a atrage curiozitatea publicului. In realitate, actrita este singura. Probabil ca vor exista si alte telenovele si vom auzi de alti indragostiti fictivi, lansati peste noapte, dar care, de dragul imaginii si a altor interese, nu infirma zvonurile.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.