Astfel, aflam ca mostenitoarea miliardelor ce apartineau pana nu demult doar lui Columbeanu, nu va face drumul spre maternitate intr-una din limuzinele de lux aflate in garajul familiei. Monica va fi luata cu surle si trambite de o ambulanta, din orice loc s-ar afla, cand vor incepe contractiile nasterii. Aceasta "extravaganta necesara" a fost ideea viitorului tatic, constient de faptul ca, atat el, cat si iubita lui sotie sunt niste plimbareti incurabili. Dupa dese vizite la ecograf, Monica a ajuns deja la concluzia ca fetita, seamana cu Irinel, desi ar fi sperat ca micuta sa-i mosteneasca macar inaltimea.

Irinel si Monica Columbeanu se afla, de mai bine de un an, in atentia presei, orice gest al cuplului capatand conotatii gigantice, de la momentul in care a inceput idila dintre ei, generatoare de controverse intense, continuand cu "nunta secolului", transmisa in direct de postul cu care ei colaboreaza, si culminand cu anuntul facut de Irinel si Monica la petrecerea nuntii, acela ca vor avea un copil. In prezent, ne pregatim de un nou "spectacol": momentul in care micuta Columbeanu va veni pe lume este mai aproape ca oricand, Monica fiind pregatita sa nasca in orice moment.

Viitoarea mamica marturiseste ca isi doreste sa-si aduca pe lume fetita cat mai curand: "Vreau sa nasc cat mai repede. Suntem pregatiti, am luat mobila si camera ei este gata, asa ca o asteptam cu nerabdare". Decizia Monicai de a naste natural lasa loc emotiilor specifice unui astfel de eveniment. Irinel se arata de pe acum a fi un tatic grijuliu, intrandu-si in atributii chiar daca fetita lui nu a venit inca pe lume. Miliardarul a incercat sa combata imprevizibilul prin "rezervarea" unei ambulante, care, desi nu se afla in permanenta in spatele lor, pe la evenimentele mondene de care celebrul cuplu nu se poate lipsi, este in orice moment pregatita sa raspunda la apelul acestora. Aceasta decizie pare a fi una inteleapta mai ales datorita faptului ca nici Monica nu vrea sa o prinda durerile facerii asteptand cuminte in pat: "Este adevarat ca am rezervat o masina de Salvare, care sa fie disponibila in orice moment. O vom chema insa doar atunci cand va fi nevoie, nu sta in permanenta langa noi".