Fosta colega de trupa a Issei are o relatie cu un om de afaceri de origine turca, pe nume Kemal, posesorul unei averi impresionante.

Cei doi s-au cunoscut la putin timp dupa ce afaceristul a incheiat relatia cu prezentatoarea de la National TV, Oana Mares. Divortul de trupa Elegance nu i-a adus decat noroc jumatatii brunete, Cristina, care are in prezent un iubit foarte bogat si se pregateste sa-si lanseze pe piata primul album. Celia va fi numele de scena al fostei colege de "echipa" a Issei, care, peste numai cateva zile, se va lansa solo pe piata muzicala, cu sprijinul lui Costi Ionita.

Ceea ce nu se stie este ca vedeta are de mai bine de trei luni un iubit, Kemal, in varsta de 22 de ani. Prietenii spun despre acesta ca e innebunit dupa blonde, inaintea Cristinei el iubindu-se mai mult de un an si jumatate cu prezentatoarea stirilor sportive ale postului National TV, Oana Mares. A renuntat la ea si numai dupa cateva saptamani i-a cazut cu tronc bruneta, care i-a furat pur si simplu mintile. Kemal este de origine turca si a venit in Romania cu parintii, in urma cu zece ani, aici avand mai multe investitii in imobiliare si constructii, cifra lor de afaceri depasind 30 de milioane de euro.

De cand este iubita lui Kemal, Cristina este vazuta tot mai des in cele mai scumpe cluburi din Capitala. Cantareata a experimentat senzatii tari in postura de "copilot", Kemal fiind un impatimit al autovehiculelor de viteza si al curselor. Tanarul afacerist are in garajul sau mai multe exemplare auto de exceptie, precum un Ford Mustang si cel mai nou model de BMW X5, primul de acest fel din Romania.

Duet cu un turc si pe scena

Contactati telefonic, atat Kemal, cat si Cristina, au recunoscut ca sunt impreuna. "Formam un cuplu de aproximativ trei luni si ne intelegem foarte bine pentru ca suntem foarte indragostiti

In cateva saptamani Kemal va intra si in posesia unei limuzine Mercedes S 600, pe care a comandat-o special din Germania si care este dotata cu toate
utilitatile, de la televizor pana la frigider special pentru sampanie, pentru serile romantice.

foarte tare amandoi", ne-a declarat prietenul "Celiei". Cantareata a fost mai rezervata in marturisiri: "Da, este adevarat, dar nu vreau sa comentez mai multe", a spus Cristina, preocupata sa aiba o imagine impecabila in pragul lansarii de album. Ea a filmat deja primul videoclip, in clubul "Bamboo" la piesa "Pot zbura", pe care, surpriza, o canta in duet cu un artist de origine turca, Alberto (Adler).


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.