Gabriela Irimia si iubitul ei, parlamentarul Lembit Opik, vor sa se casatoreasca pana de Ziua Indragostitilor

Gabriela Irimia, fosta membra a formatiei pop Cheeky Girls, e pe cale a de a-si pune pirostriile. Viitorul sot va fi actualul sau iubit, parlamentarul britanic Lembit Opik, in varsta de 41 de ani. Ce doi formeaza un cuplu din luna octombrie a anului trecut, dupa ce s-au cunoscut la show-ul "The All-Star Talent". Conform unor surse apropiate cuplului, Opik, indragostit pana peste cap de romanca, intentioneaza sa o ceara de sotie pe Gabriela pana la Ziua Indragostitilor.

Gabriela Irimia, fosta Cheeky Girls, este pe cale sa devina sotie de parlamentar si astfel sa scape si de pericolul de fi expulzata din Marea Britanie. Conform unor surse apropiate cuplului, cei doi sunt indragostiti pana peste cap unul de celalalt si ca o cerere in casatorie este o chestiune de cateva saptamani.

"Este o relatie cat se poate de serioasa. Lembit ne spune noua, prietenilor lui, ca e indragostit ca un adolescent si ca vrea sa o ceara de sotie pe Gabriela", a declarat aceeasi sursa.

Parlamentarul din partea Partidului Liberal Democrat a rupt logodna cu vedeta de televiziune Sian Lloyd la scurt timp dupa ce relatia lui cu Gabriela Irimia a devenit publica.

Gabriela, acum in varsta de 24 de ani, asteapta cererea in casatorie pana de Ziua Indragostitilor, 14 februarie.
"Gabriela deja se gandeste cati copii sa aiba impreuna si cum sa-i boteze", a declarat o alta sursa pentru site-ul internet "Monsters and Critics".

Pana la momentul casatoriei, rabdarea parlamentarului britanic pare sa fi ajuns la capat, el incercand sa se mute deja cu viitoarea lui sotie.

Intentia lui s-a lovit de opozitia ferma a mamei fetelor, Margareta, care i-a interzis parlamentarului orice miscare in acest sens pana la oficierea casatoriei.

Inglodate in datorii

Gabriela si Monica Irimia, gemenele din trupa "Cheeky Girls", au adunat datorii de 130.000 de lire sterline, iar unii dintre creditori ameninta cu vanzarea locuintei lor din East Sussex pentru recuperarea banilor, conform publicatiei "Mail on Sunday".

Specialistii din lumea muzicii pop sunt de parere ca problemele financiare ale gemenelor de la Cheeky Girls au fost cauzate de managerul trupei, mama fetelor, Margareta Irimia Semal.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.