Andreea Banica a fost campioana concertelor in noaptea de Revelion. Cantareata a sustinut nu mai putin de noua recitaluri in Bucuresti si in jurul acestuia. Efortul depus si stresul provocat de lipsa timpului si-au pus amprenta - blonda a scapat de cateva kilograme intr-o singura noapte.

Trupa Blondy - Andreea Banica si cele doua dansatoare ale sale - a reusit sa faca impresie buna organizatorilor de spectacole. Desi au avut numai cateva ore la dispozitie, fetele au fost punctuale la nu mai putin de noua cantari, maraton care insa a cerut o serie de sacrificii. Din cauza alergaturii si a stresului, Andreea a slabit doua kilograme cat ai pocni din degete, iar din lipsa de timp atat ea, cat si cele doua colege au fost nevoite sa-si refaca machiajul si sa-si puna la punct tinuta si coafurile in masina, pe drumul dintre doua concerte. Se pare insa, ca astfel de lucruri dau satisfactie unui artist.

A facut foamea

"Am avut parte de cea mai frumoasa intrare in Anul Nou. Chiar daca am avut o noapte plina, nu am simtit deloc oboseala, ci doar o placere nebuna de a face lumea sa se simta bine. Si cred ca am reusit... pentru ca am intrat atat de bine in atmosfera fiecarei locatii in care am concertat, incat pot spune ca am avut de 9 X Revelion. Cred ca am slabit vreo 2 kg in noaptea de Revelion", ne-a marturisit cantareata. Mai mult, lihnite de foame dupa atata alergatura, fetele au mancat toata noaptea pe fuga in spatele scenei ceea ce le-au oferit organizatorii.

Intre PRO si Romantica

Pentru ca nu s-a hotarat inca sub sigla carei televiziuni vrea sa inceapa anul, Andreea a fost nevoita sa-si amane concediul. Initial, blonda ar fi trebuit sa decoleze spre Austria pe data de 6 ianuarie, in compania iubitului sau, insa lucrul acesta se va intampla cel mai devreme pe 20. Pana atunci, va pune in balanta cele doua oferte pentru a alege ce-i mai bine pentru ea. In momentul de fata contractul cu PRO TV s-a incheiat, iar renegocierea s-a suspendat pana ce Andreea ii va putea da un raspuns lui Teo, actuala directoare de programe a postului Romantica TV.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.