Adriana ne-a declarat furioasa ca "patachinele" i-au stricat frumusetea zilelor de inceput de an si i-au umbrit bucuria impacarii cu Silviu Prigoana. "Impacarea noastra nu a fost o chestie de moment. Am zis sa-i mai dau o sansa, dar se pare ca Silviu are un orgoliu mult prea mare. Nu mai cred in vorbe. Vreau fapte. Astept sa se duca si sa retraga divortul asa cum a zis ca o sa faca. Sunt foarte suparata pentru ca lui Silviu ii dau tarcoale tot felul de patachine, femei de moralitate indoielnica.

In acest moment sunt sigura ca sunt multe domnisoare care isi frang mainile pentru ca ne-am impacat. Chiar am primit un telefon de la o duduie, o anume Claudia, care mi-a spus ca ea nu are nimic cu Silviu Prigoana. Este vorba despre o cantareata care canta cu Axinte si care a fost la ziua sotului meu. S-a enervat pentru ca am declarat la voi in ziar ca e foame mare daca o femeie accepta sa-i puna mana pe fund orice barbat care a luat-o pe ulei", ne-a marturisit doamna Prigoana, care nu este suta la suta sigura daca va pleca duminica spre Las Vegas pentru a-i cununa pe Oana Zavoranu si pe Pepe. Insa este sigura ca daca va ajunge in SUA nu va mai exista inca o ceremonie de reinnoire a juramintelor intre ea si Prigoana.

AMENINTATA CU JUDECATA

Sotia lui Silviu Prigoana ne-a povestit ca a fost amenintata cu judecata de cantareata care s-a declarat jignita de vorbele ei: "A tinut sa-mi spuna ca ea nu are vreo relatie intima sau de prietenie cu sotul meu, ca doar au dansat. A zis ca vrea sa ma dea in judecata pentru ce am zis. Astept sa ma dea si ea, asa cum m-a dat Argentina. As vrea ca aceste dudui sa nu se mai agate de numele meu ca sa ajunga vedete.

Cat o priveste pe Argentina, o voi da si pe ea in judecata pentru marturie mincinoasa. Pentru ca am aflat ca garsoniera in care a stat a fost cumparata pe numele sotului meu in timpul mariajului nostru, deci este si a mea. Mi-a stricat imaginea pentru ca m-a facut nebuna prin ziare. O sa-mi scot certificat de la psihiatru ca sa se stie ca nu sunt. Eu nu am cum sa ma cobor la nivelul acestor dudui. Si inca un lucru. Eu nu inteleg exact cu ce se ocupa Axinte: cu organizarea de spectacole sau cu alte lucruri. Iar Silviu este de acord cu ceea ce am de gand sa fac pentru ca este vorba despre imaginea mea", spune hotarata Adriana.