La putina vreme de la judecarea acelui dosar, cei doi anuntau ca se despart, refuzand insa sa dezvaluie motivele exacte ale rupturii dintre ei. Doar Ileana declara atunci ca nu a fost vorba de vreo infidelitate, nici din partea ei, nici din partea lui Tiriac: "Nimeni nu a inselat pe nimeni. Motivele despartirii noastre sunt personale si nu doresc sa comentez pe aceasta tema si sa dau nastere la tot felul de speculatii".

Dupa ce au facut oficial anuntul despartirii, fiecare dintre cei doi a aparut in presa cu diverse relatii, cea dintre Tiriac jr si una dintre componentele trupei Trident fiind deja de notorietate. Ion Ion ar fi mers chiar pana la a o cere pe Andreia de nevasta, oferindu-i, intr-un cadru romantic, la Paris, un inel de logodna.

Multa vreme, Ileana nu a facut publica o eventuala noua relatie, ba, mai mult, a marturisit, acum cateva luni, ca-i este foarte greu sa treaca peste sentimentele pe care le-a nutrit pentru fiul fostului tenisman Tiriac si sa se implice intr-o noua legatura amoroasa: "Au fost trei ani si jumatate pe care i-am petrecut impreuna, au fost sentimente, a fost dragoste, iar acum nu-mi doresc pe altcineva. Nici nu ma pot lega de altcineva atat de usor". Cum Ileana este, totusi, una dintre cele mai frumoase femei din Romania, nu a dus niciodata lipsa de pretendenti, astfel ca zvonuri despre un flirt intre ea si un om de afaceri din Moldova nu au intarziat sa apara. Inca o lovitura pentru imaginea Ilenei, dupa scandalul drogurilor, intrucat iubitul ei de peste Prut era casatorit si are si trei copii.