La numai trei luni, Adrian Albert Iovan se pregateste pentru prima lui iesire in lume. La propriu. Parintii lui, Romanita si Adrian Iovan, au pregatit, pentru luna februarie a acestui an, o iesire exotica. Tocmai in Dubai, Emiratele Arabe Unite, acolo unde sotii Iovan si-au mai petrecut concediile.
Creatoarea de moda Romanita Iovan se simte bine acum, dupa ce s-a ranit la picior in chiar prima zi a anului. Masina cu care plecase la munte a fost la un pas sa se rastoarne. O data trecute Sarbatorile de iarna, familia Iovan si-a facut deja planuri pentru perioada urmatoare.
Dupa ce Adrian Iovan va merge, la sfarsitul acestei luni, la Craiova, unde se va judeca recursul intentat de Mihaela Balanel, sora hotului impuscat in vila din Primaverii, pilotul de la TAROM isi va lua sotia si baietelul si vor pleca cu totii intr-o calatorie de vis. La Dubai, paradisul oamenilor cu bani.

Este prima vacanta a micutului Adrian Albert. Baietelul, care pe 3 ianuarie a implinit trei luni, se bucura de toata atentia parintilor si participa, chiar daca acum numai din carucior, la treburile pe care le fac prin casa Romanita si Adrian. E un baietel foarte cuminte.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.