Iubitul Nicoletei Luciu, chipesul om de afaceri Zsolt Csergo (31 de ani), a gasit de cuviinta sa-si pecetluiasca intentiile serioase intr-un loc feeric: Saint Maartens, in Insulele Caraibe.
In paradisul cald, inflorit si parfumat, Zsolt a cerut-o pe Nicoleta de sotie, iar aceasta a raspuns, cum era de asteptat, cu un "Da!" hotarit, dar avind lacrimi de emotie si fericire in ochi.

Cei doi indragostiti si-au petrecut Revelionul in Caraibe si, printre distractiile specifice, si-au facut timp sa viziteze magazinul Cartier, de unde Zsolt i-a cumparat fostei Miss Romania un inel de logodna din aur cu diamante, in valoare de 6000 deceuro. Omul de afaceri (care a mai avut o legatura esuata cu Simona Patruleasa) va intra, astfel, "in rindul lumii", luind-o de sotie pe una dintre cele mai frumoase romance. Data nuntii nu a fost inca stabilita, urmind sa aiba loc in urmatoarele doua luni. Logodnicii nu s-au hotarit inca nici asupra locului in care isi vor legaliza relatia. Cert este ca isi doresc, inca de pe acum, un urmas care sa apara cit de curind


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.