Cititorii publicatiei americane "Parade" cred ca Nicole Kidman va divorta de Keith Urban, ca Jennifer Aniston sau George Clooney au cele mai frumoase haine si spun ca ar vrea sa citeasca in ziare ca Oprah Winfrey candideaza la presedintia americana. In decembrie 2006, 15.013 americani au raspuns unui sondaj despre vedete realizat de pagina web a publicatiei "Parade", al carei continut editorial este preluat de alte 370 de ziare de duminica din SUA.

38% dintre persoanele care au raspuns la sondajul parade.com cred ca primul cuplu celebru care va divorta in 2007 este format din Nicole Kidman si cantaretul de muzica country Keith Urban (care are probleme cu alcoolul si drogurile). Ei sunt urmati de actrita din serialul TV "Beverly Hills 90210" Tori Spelling si sotul ei, Dean McDermott , cu 28% procente, si de Tom Cruise si Katie Holmes, cu 16%.

La polul opus se afla mariajul dintre fostul presedinte american Bill Clinton si Hillary Clinton, despre care doar 2% cred ca se vor desparti.

Actrita Jennifer Aniston, cu 41% dintre voturi, si actorul George Clooney, cu 49% din procente, se imbraca cel mai frumos. In clasamentul feminin, Aniston este urmata de Eva Longoria din serialul TV "Neveste disperate", cu 19%, cantareata R&B Beyonce, cu 17%, si starleta Paris Hilton, cu 9%. In cel masculin, dupa Clooney s-au clasat rapperul P.Diddy (14%), actorul Brad Pitt (13%) si cantaretul Justin Timberlake (9%).


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.