Supermodelul britanic Kate Moss si iubitul sau, Pete Doherty, au organizat o "ceremonie spirituala" de casatorie, de Anul Nou, pe o plaja din Thailanda, relateaza presa britanica
Cei doi si-au declarat dragostea reciproc si au facut acest "legamant spiritual" in timpul unei vacante romantice pe insula Phuket, insa ceremonia boema nu reprezinta un angajament legal, fiind doar un gest simbolic. Un purtator de cuvant al lui Moss nu a negat, dar nici nu a confirmat ca ceremonia a avut loc. Se presupune ca evenimentul a avut loc in apropierea hotelului exclusivist Amanpuri. Moss, in varsta de 32 de ani, a purtat flori in par pe durata ceremoniei la care au participat doar cativa prieteni apropiati. "Aceasta nici nu avea cum sa fie o nunta oficiala, deoarece Kate nu ar fi vrut ca familia si prietenii sai sa nu fie prezenti", a spus un apropiat al vedetei.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.