Petrecaretele Cheeky Girls au intrat "in forta" in noul an, cu o petrecere de zile mari intr-un bar exclusivist din centrul Londrei. O petrecere sponsorizata, evident, de parlamentarul Lembit Opik, noul iubit al Gabrielei

Fetele de la Cheeky Girls au intrat in noul an cu scandal, cum le e obiceiul. Gabriela si Monica tin, inca din primele zile ale anului 2007, capul de afis al tabloidelor britanice. Noaptea de Anul Nou s-a terminat cu "cantec" dupa ce fetele au vazut nota de plata: 1.500 de lire sterline (75 de milioane de lei). Doar pentru bautura. Cea mai scandalizata a fost mama lor, Margit Semal, care a fost si ea invitata la petrecere. Femeia a facut o criza de nervi, acuzandu-i pe chelneri ca au "umflat" nota, au agresat-o si chiar au turnat droguri in bauturile fetelor, relateaza "The Sun". In cele din urma, femeia s-a calmat si cei patru au parasit barul, la primele ore ale diminetii.

Ultima luna a fost deosebit de agitata pentru fetele de la "Cheeky Girls", care cazusera in dizgratia publicului, dupa o scurta perioada de glorie. Gabriela a iesit din "conul de umbra" gratie unei idile scandaloase cu parlamentarul Lembit Opik. Presa a scris ca tanara de 24 de ani a avut un motiv cat se poate de serios pentru a-l cuceri pe politician, sperand ca el le va ajuta sa scape de deportare. Opik a facut presiuni pentru ca autoritatile sa le prelungeasca viza.

Britney, doborata de bautura

Starul pop Britney Spears a inceput anul cu stangul, dupa ce s-a prabusit intr-un club din Las Vegas, imediat dupa miezul noptii. Gurile rele spun ca vedeta ar fi baut "cam mult", insa managerul ei a negat acest lucru, sustinand ca Britney a adormit. "E bine acum. A calatorit toata ziua.", a spus el, dand vina pe oboseala.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.