Cosmina Pasarin a semnat un contract publicitar cu o firma vestimentara. Bruneta are obligatia sa promoveze marca timp de un an contra unor tinute ale casei. In timp ce alte vedete incaseaza onorarii considerabile pentru reclame, Cosmina este mai modesta, acceptand haine in schimbul imaginii sale.

Recent, vedeta de la Antena 1 a devenit imaginea firmei vestimentare "Ocassion", semnand un contract cu creatoarea de moda Oana Cioclovan.

Astfel, bruneta se obliga ca timp de un an sa imbrace tinute create de aceasta la toate aparitiile publice.

Potrivit apropiatilor, Cosmina este cat se poate de multumita de aceasta intelegere, considerand tinutele "cu adevarat dragute" si de bun-gust.
Pentru actrita din serialul "Fast Food", acesta este un debut in domeniul publicitatii si pesemne si principalul motiv pentru care si-a vandut imaginea atat de ieftin.

Incepatoare fiind, ea nu a indraznit sa ceara vreo suma exorbitanta, lasand ca acest prim contract sa curga dupa voia celeilalte parti. Bugetul inca redus al firmei nu a permis fondatoarei sa-i ofere bani, ci doar sa o scuteasca de cheltuielile legate de garderoba.

Dupa despartirea de PRO TV, cand au aparut nenumarate speculatii legate de ruperea nu tocmai amiabila a contractului, imaginea Cosminei a avut ceva de suferit.

A urmat o perioada de absenta totala si apoi incheierea unui contract cu concurenta Antena 1.
De cand apare din nou pe micul ecran, vedeta si-a recapatat capitalul de popularitate.

A luat locul trupei "Spicy"

Acceptand propunerea de a deveni imaginea firmei vestimentare, Cosmina Pasarin le-a detronat de pe "firmament" pe Doinita si Lavinia, fostele componente ale trupei "Spicy". Pana sa apara in ecuatie vedeta Antenei 1, cantaretele fusesera cele care promovau produsele marcii. De altfel, pe site-ul firmei respective, se afla inca un poster publicitar cu fostul duo muzical.