Cu doua zile inainte de Revelion, Silviu Prigoana si Adriana Bahmuteanu, eroii unei telenovele urmarite de toata Romania, au hotarat sa lase de o parte animozitatile si sa se impace. Aceasta ultima reconciliere nu mai reprezinta o surpriza. Imediat dupa ultimul divort petrecut luna trecuta, Silviu Prigoana sustinea ca este bucuros ca i-a redat libertatea sotiei sale, care declarase cu putin timp in urma ca si-a pierdut patru ani din viata alaturi de Prigoana. "Ne-am impacat la cererea telespectatorilor", ne-a spus Adriana.

Nabadaioasa familie Prigoana s-a reunit pentru a petrece impreuna Revelionul la Bran. La petrecerea organizata cu acest prilej au fost prezenti si niste fini de-ai lui Prigoana. Cei doi vor pleca pe 7 ianuarie in SUA pentru a fi nasi la casatoria Oanei Zavoranu cu Pepe.

Cu doar doua zile inainte de Revelion, Silviu Prigoana si Adriana Bahmuteanu, eroii unei telenovele care a avut drept martor toata Romania, au hotarat sa lase deoparte animozitatile si sa uite recentul conflict iscat, printre altele, datorita presupusei amante a omului de afaceri, pe nume Argentina Grosu. Ne-am obisnuit deja cu certurile in direct, al caror numar lumea l-a uitat, cu intentarea numeroaselor actiuni de divort, dintre care doar trei au fost duse pana la capat, dar si cu impacarile lor, asa incat si aceasta din urma reconciliere nu mai reprezinta o surpriza. Imediat dupa ultimul divort, care a avut loc in luna decembrie,

Silviu Prigoana afirma ca este bucuros ca i-a redat libertatea sotiei sale, intrucat Adriana declarase, cu putin timp in urma, ca si-a pierdut patru ani din viata alaturi de Prigoana: "Dupa ce am trait anii acestia amandoi, cum a putut sa spuna ca si i-a pierdut cu mine? Eu sunt un tip destul de puternic, dar vorbele ei m-au ranit si m-a jignit foarte mult".

Prigoana mai declara ca a trait momnte frumoase alaturi de Adriana: "Eu am fost foarte fericit cu Adriana, am avut parte de momente de vis alaturi de aceasta femeie si am iubit-o mult", adaugand, chiar in ziua divortului, ca se simte "distrus sentimental". Prigoana si Bahmuteanu au ramas, in ciuda tuturor scandalurilor, un cuplu in ochii multor oameni, cunoscuti sau cei care le-au urmarit indeaproape povestea in mass-media. Tocmai acestia din urma, telespectatorii, au fost, in aceasta perioada, cei care i-au determinat pe "expertii in divorturi" sa se impace: "Ne-am impacat la cererea telespectatorilor. Toti cei care au urmarit aceasta poveste dintre noi doi, fara precedent in istoria Romaniei, ne-au impulsionat sa lasam certurile deoparte si sa ne vedem de viata noastra impreuna", ne-a spus Adriana.

Prigoana a hotarat sa uite si de ultima cearta si sa fie alaturi de Adriana in noaptea dintre ani: "Sotul meu a revenit la sentimente mai bune", in timp ce afaceristul a declarat ca el nu a avut nici un conflict cu sotia sa: "Nu ne-am impacat, pentru ca nici macar nu am fost certati".