"A venit iarna, acoperiti-ma cu ceva" ar cinta o playboita dezbracata la pielea goala, la o temperatura de minus zece grade, de-i ingheta fotografului lentila in obiectiv! Dar cite nu sufera baba la frumusete si fetele care vor sa apara intr-o revista brand international! Roxana Chiorascu, ocupanta locului III la Miss Playboy (studenta in Bucuresti) a pozat pentru pictorialul Playboy in incinta primului hotel de gheata din Romania, la Bilea Lac. Sedinta a durat trei zile, din motive lesne de inteles: se trageau doua cadre, apoi fata intra in masina, sa se incalzeasca la caldura produsa de motorul Jeep-ului!

La realizarea acestui pictorial si-au adus o contributie importanta turistii aflati in trecere pe la Bilea Lac, care, la vederea "subiectului", s-au oferit sa-i tina luminile fotografului Dragos Cristescu. Echipa tehnica aduce multumiri si unui distins domn, sculptor in gheata, care, inspirat de muza despuiata i-a imortalizat statura in efemerul cristalin, intru clatirea ochilor, pina la primavara, cind se va produce dezghetul.

Sedinta foto a avut loc in urma cu doua saptamini, intr-un autentic decor montan hibernal (nu sint poze de studio, aranjate in Photoshop, cum s-a dat cu presupusul in alte ocazii similare). Dar Roxana si echipa au dormit la cabana Bilea, nu la hotelul de gheata pentru ca, asa cum a declarat un membru al echipei, "era prea frig, iar noi am vrut sa facem fotografii, nu sa bagam oamenii in spital".


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.