Actorul Jamie Foxx, considerat favorit la categoria cel mai bun actor a premiilor Oscar, ce vor fi decernate duminica, a declarat intr-un interviu ca schimba femeile ca pe masini.

Foxx, care la cei 27 de ani ai sai are doua nominalizari la editia din acest an a Oscarurilor, pentru rolul principal in "Ray" si pentru rol secundar in "Collateral", a explicat: "Eu vad lucrurile in felul urmator: femeile si relatiile sunt precum masinile. Iti cumperi un Mercedes nou-nout, il conduci cativa ani, pe urma vezi alt Mercedes, un model mai modern, si iti spui ca trebuie neaparat sa-l schimbi pe cel pe care il ai cu cel nou".

Actorul declara insa ca este in cautarea femeii vietii sale, pe care o compara cu o masina clasica. "Ceea ce vrei cu adevarat este o masina clasica. Un Chevy '57 pe care sa-l pastrezi pana la sfarsitul vietii", explica el.


Despre autor:

Sursa: Realitatearomaneasca.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.