Actorul Marius Bodochi n-a rezistat tentatiei si i s-a alaturat Mirelei Mihalache pentru un duet, miercuri seara, la lansarea albumului "Ges Romano/Viata de tigan". Albumul, editat de TVR Media pe CD si MC, este semnat Marius Mihalache - muzica, Mirela Mihalache - voce si George Stanca - versuri.

"Ges Romano reprezinta concretizarea unui proiect demarat in urma cu doi ani, la Festivalul de Muzica tiganeasca de la Berlin", spune Marius Mihalache. "Acolo am vazut ce inseamna muzica tiganeasca in cultura europeana. Mi-am dat seama ca este cu adevarat pacat ca publicul din Romania sa asocieze muzica tiganeasca cu manelele". Pe album se gasesc influente ale muzicii tiganilor din Iugoslavia, Ungaria, Rusia, Bulgaria, Spania si chiar Azerbaidjan, asigura autorul. Pentru George Stanca, proiectul s-a dovedit o provocare, iar versurile sale reusesc sa transmita valorile supreme tiganesti: dragostea si libertatea. Succesul lui Mihalache in Europa i-a adus un contract cu Sony Music. Marius va pleca pentru cinci ani in SUA, unde va concerta cu filarmonicile din cele mai mari orase americane.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.